ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πρεμιέρα για τα Rio Premier Cinemas στο Nicosia Mall

27 Μαΐου 2021, 12:10

images

Από σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου οι αίθουσες του Rio Premier Cinemas ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους, για να υποδεχθούν τρεις υπέροχες πρεμιέρες.

Το Nicosia Mall υποδέχεται ξανά τα αγαπημένα Rio Premier Cinemas, με 3 υπέροχες πρεμιέρες. Το οσκαρικό «Nomadland», την ταινία της Disney, «Soul» [ΕΛ/EN] και το «Jungle Beat» [ΕΛ], που θα λατρέψουν όλοι οι μικροί φίλοι των κινουμένων σχεδίων.

Από σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου, λοιπόν, οι αίθουσες του Rio Premier Cinemas ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους με δύο προβολές τις καθημερινές Δευτέρα – Πέμπτη στις 19.30 και 21.40 ενώ από Παρασκευή μέχρι Κυριακή με 4 προβολές ξεκινώντας στις 15.00.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις ταινίες στα Rio Premier Cinemas, επισκεφθείτε τους λογαριασμούς του, στο Facebook και Instagram.

Για πιο εύκολη είσοδο στις αίθουσες του Rio Premier Cinemas επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.riopremiercinemas.com.cy/ και αγοράστε τα εισιτήρια σας online.

Στις αίθουσες κινηματογράφου, τηρούνται όλα τα μέτρα και πρωτόκολλα προστασίας απο τον Covid19, όπως άλλωστε και στο Nicosia Mall.

Σχετικά Άρθρα