ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πιστοποιήσεις ISO για City of Dreams Mediterranean

24 Απριλίου 2024, 13:29

images

Με τα Διεθνή Πρότυπα ISO 14001 για την εφαρμογή Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και ISO 22000 για την εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, πιστοποιήθηκε πρόσφατα το City of Dreams Mediterranean, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή τoυ για διασφάλιση της βιωσιμότητας, της πλήρους ικανοποίησης των πελατών και της παροχής άριστης εξυπηρέτησης.

Το ISO 14001 αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για την πιστοποίηση περιβαλλοντικών συστημάτων διαχείρισης (ΣΠΔ), ενώ το ISO 22000 αξιολογεί το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σε μια επιχείρηση, καλύπτοντας όλα τα στάδια, από την παραγωγή μέχρι και την κατανάλωση.

Ο έλεγχος πιστοποίησης διενεργήθηκε από την εταιρεία TUV Austria Cyprus.

Σε δηλώσεις του, ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean κ. Grant Johnson, τόνισε τη μεγάλη σημασία που αποδίδει η εταιρεία στα θέματα περιβάλλοντος και ασφάλειας τροφίμων.

«Η εξασφάλιση των συγκεκριμένων πιστοποιήσεων αποτελεί επιστέγασμα της πολιτικής μας να θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα τη βιωσιμότητα, αλλά και την ευημερία των επισκεπτών μας. Παραμένουμε επικεντρωμένοι στην υλοποίηση των συγκεκριμένων προτύπων και στο να παρέχουμε ξεχωριστές εμπειρίες στους επισκέπτες μας μέσα από τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε, διαφυλάσσοντας παράλληλα το περιβάλλον για τις επόμενες γενιές», ανέφερε.

Έχοντας καθορίσει το όραμά του, μέσα από τη στρατηγική βιωσιμότητας της εταιρείας «Above & Beyond», το, City of Dreams Mediterranean ιεραρχεί ψηλά στους στόχους του την επίτευξη των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών πτυχών της βιωσιμότητας.

 Όπως έχει, εξάλλου, δεσμευθεί από την αρχή της λειτουργίας του, το πολυθεματικό θέρετρο εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων και αυστηρούς κανόνες υγιεινής σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας και ασφάλειας, αλλά και την ικανοποίηση των πελατών στον μέγιστο βαθμό.

Το City of Dreams Mediterranean, το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης, είναι το μεγαλύτερο και κορυφαίο θέρετρο στην περιοχή. Διαθέτει 14όροφο πολυτελές ξενοδοχείο με 500 δωμάτια και σουίτες, πάνω από 8.000τ.μ. συνεδριακών και εκθεσιακών χώρων, υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park για όλη την οικογένεια, εκλεκτούς χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός βασίζεται στα διεθνή πρότυπα πολυτέλειτηςτης Melco, που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για το πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός έχει έντονο μεσογειακό χαρακτήρα. Το City of Dreams Mediterranean αποτελεί μια παγκοσμίου κλάσης ανάπτυξη, ορόσημο για την Κύπρο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν του νησιού, προσελκύοντας χιλιάδες νέους τουρίστες και συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιμετώπιση της εποχικότητας.

www.cityofdreamsmed.com.cy

Σχετικά Άρθρα