ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ο Άγιος Θέρισσος πρωτοπορεί στην τεχνολογία

08 Ιουλίου 2021, 11:45

images

Καινούργιος μαγνητικός τομογράφος υψηλής ευκρίνειας στην υπηρεσία των ασθενών

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Άγιος Θέρισσος» έθεσε σε λειτουργία από σήμερα (Πέμπτη 8 Ιουλίου) τον ολοκαίνουργιο μαγνητικό τομογράφο Philips Ingenia Evolution 1.5T.

Ο καινούργιος μαγνητικός τομογράφος βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Λευκωσίας και προσφέρει εξετάσεις υψηλής ευκρίνειας και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του νέου μαγνητικού τομογράφου ανοίγουν νέες δυνατότητες στη διαγνωστική ιατρική στην Κύπρο.

Ο καινούργιος τομογράφος Philips Ingenia είναι ακίνδυνος για την υγεία καθώς δεν διαθέτει καθόλου ακτινοβολία. Επίσης, προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα γιατί διαθέτει πολύ μεγαλύτερο άνοιγμα διαμέτρου, διευκολύνοντας το κοινό που δυνατόν να έχει κλειστοφοβικές τάσεις.

Ο «Άγιος Θέρισσος» πρωτοπορεί στον τομέα της διαγνωστικής ιατρικής και ενισχύει την υπάρχουσα τεχνολογική υποδομή του, σε συνδυασμό με τον μαγνητικό τομογράφο Philips Ingenia Evolution 3T στην Λευκωσία, τον Αξονικό τομογράφο CT Philips Brilliance ICT 256-Slices στην Λευκωσία και τον  μαγνητικό τομογράφο Siemens Avanto 1.5T στην Αραδίππου –  Λάρνακα.

Η μακρά εμπειρία και εμπιστοσύνη που κατέκτησε με το κοινό στα 31 χρόνια της λειτουργίας του τον τοποθετούν στην πρώτη θέση Παγκυπρίως.

Σχετικά Άρθρα