ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Νέα σχολική χρονιά με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα!

02 Αυγούστου 2021, 10:22

images
  • Back to School με δωροεπιταγές αξίας €15, €20 και €50

Λίγο πριν την έναρξη την νέας σχολικής χρονιάς, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα προετοιμάζουν τους μαθητές για την επιστροφή στα θρανία. Μέσα από την καμπάνια τους “Back to School”, προσφέρουν δωροεπιταγές από τα καταστήματα Famous Sports και Electroline, διασφαλίζοντας ότι τα παιδιά θα επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες πλήρως εξοπλισμένα και πανέτοιμα για το μάθημα.

Ειδικότερα, με την αγορά σχολικών ειδών αξίας €30 και άνω και με τη χρήση της Alphamega Family, θα προσφέρονται τρεις δωροεπιταγές, μια για τα καταστήματα Famous Sports αξίας €15 και δυο για τα καταστήματα Electroline αξίας €20 και €50.

Η δωροεπιταγή αξίας €15 μπορεί να εξαργυρωθεί από τα καταστήματα Famous Sports σε παιδικά αθλητικά παπούτσια, σχολικές φόρμες και μπλουζάκια συνολικής αξίας €40 και άνω.

Αντίστοιχα, η δωροεπιταγή αξίας €20 μπορεί να εξαργυρωθεί από τα καταστήματα Electroline για αγορά Smartphone, Tablet ή/και των αξεσουάρ τους συνολικής αξίας €50 και άνω. Σε ό,τι αφορά τη δωροεπιταγή αξίας €50 από τα καταστήματα Electroline, μπορεί να εξαργυρωθεί για αγορά Laptop.

Η καμπάνια “Back to School” θα διαρκέσει από τις 2 Αυγούστου 2021 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Στις Υπεραγορές Αλφαμέγα οι μαθητές μπορούν να «εξοπλιστούν» με τις πιο μοδάτες τσάντες και κασετίνες, γραφική ύλη και ότι άλλο χρειάζονται εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Σχετικά Άρθρα