ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Νέα Ανάπτυξη Διαμερισμάτων και Μεζονετών από την Aristo Developers στα Πετρίδια, επαρχία Πάφου

26 Μαΐου 2021, 12:39

images

Η ARISTO DEVELOPERS συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία ανάπτυξης, ανακοινώνει ακόμα ένα νέο οικιστικό έργο, εμπλουτίζοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της σε μια εξαιρετικά προνομιούχα περιοχή στα Πετρίδια στην επαρχία Πάφου. Το νέο έργο του ομίλου αποτελείται από διαμερίσματα και μεζονέτες και αποτελεί μια μοναδική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση αλλά και για σκοπούς επένδυσης.

Στο έργο διατίθενται προς πώληση:

  • Διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων από €200,000 + Φ.Π.Α
  • Διαμερίσματα 4 υπνοδωματίων από €230,000 + Φ.Π.Α
  • Μεζονέτες 2 υπνοδωματίων από €209,000 + Φ.Π.Α
  • Μεζονέτες 4 υπνοδωματίων από €300,000 + Φ.Π.Α

Τόσο τα διαμερίσματα όσο και οι μεζονέτες χαρακτηρίζονται από τους εξαιρετικά άνετους και ιδιαίτερα ευρύχωρους και λειτουργικούς τους χώρους που κυμαίνονται μεταξύ 151 τ.μ και 242 τ.μ. Οι κατασκευαστικές προδιαγραφές σε αυτό το νέο έργο της Aristo Developers διακρίνονται από την χρήση κορυφαίας ποιότητας υλικών κατασκευής ενώ έμφαση έχει δοθεί στον μοντέρνο σχεδιασμό της εν λόγω ανάπτυξης.

Η Aristo Developers, παραμένει πρωτοπόρος στον τομέα Ανάπτυξης Γης στην Κύπρο και συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών εξυπηρετώντας τις ανάγκες του διεθνούς πελατολογίου της και ενισχύοντας παράλληλα την οικονομία και την ευημερία της χώρας μας. Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του “PETRIDIA E” και άλλων έργων του ομίλου επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.aristodevelopers.com.

Σχετικά Άρθρα