ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

International HR Day 2021 στην Parimatch

24 Μαΐου 2021, 12:21

images

Στις 20 Μαΐου γιορτάσαμε τη Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού (HR)-International HR Day.

Η ημέρα αυτή είναι μια ευκαιρία αναγνώρισης του επαγγέλματος, του έργου που επιτελεί και της θετικής συμβολής του HR σε άτομα και σε οργανισμούς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Αυτή η ημέρα λοιπόν είναι μια παγκόσμια αναγνώριση των αφοσιωμένων λειτουργών Ανθρώπινου Δυναμικού, των οποίων η σκληρή δουλειά καθιστά το επάγγελμα του Ανθρώπινου Δυναμικού ζωτική λειτουργία σε όλους τους κλάδους.

"Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Συνδέσμων Διοίκησης Ανθρώπων (WFPMA) έχει ορίσει το "HR Shaping the New Future" ως θέμα του 2021 για τη Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού. Το θέμα αυτό υπονοεί ότι το HR καθοδηγεί έναν κόσμο εργασίας που θα είναι πιο περιεκτικός, ευέλικτος και συμμετοχικός, προς όφελος τόσο των εργαζομένων όσο και της κοινωνίας. "

Η Parimatch, εταιρεία η οποία κατέχει σημαντικές διακρίσεις στη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού της, αναγνωρίζει και γιορτάζει αυτή την ημέρα. Μέσω όλων των πρακτικών HR, από την πρόσληψη, τις εργασιακές σχέσεις, την κατάρτιση, την υποστήριξη και την εκπαίδευση των υπαλλήλων, μέχρι τις παροχές σε αυτούς και τη διατήρηση του ηθικού τους και της ψυχικής τους υγείας, η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch φροντίζει να ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση και την εργασιακή δέσμευση και ικανοποίηση του προσωπικού της εταιρείας.

Η Parimatch πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως «Great Place to Work» και βραβεύτηκε τριπλά στα «Cyprus HR awards», στις 8 Μαρτίου 2021. Η Parimatch ήταν η μόνη εταιρεία που έλαβε «Platinum» βραβείο, βραβείο το οποίο μπορεί να δοθεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις αριστείας της διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού και σε συμμετοχές που έχουν συγκεντρώσει βαθμό ίσο ή/και μεγαλύτερο του 9. Το εν λόγω βραβείο,  «Excellence in Workplace Wellbeing» απονεμήθηκε στην Parimatch στην κατηγορία: «Workplace well-being» Η κατηγορία αυτή αναδεικνύει όλες εκείνες τις πρακτικές που στόχο έχουν να διασφαλίσουν την υγεία και την ευεξία στο εργασιακό περιβάλλον σε κάθε επίπεδο. Η Parimatch βραβεύτηκε επίσης στις κατηγορίες: «Learning & Development» και «Covid-19 HR Action Plan» με το ψηλότερο βραβείο, “Gold” και στις δύο κατηγορίες. Επιπλέον, η Parimatch βραβεύτηκε ως «Best Workplace/ Employer of Choice» στα IN Business Awards 2019. Η Parimatch έχει επίσης πιστοποιηθεί επιτυχώς με το πρότυπο Sound Industrial Relations 2014 (SIR 2014) με τίτλο "Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις - Σύγχρονες Επιχειρήσεις" στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου έργου από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ε.Ε.

Σχετικά Άρθρα