ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ημέρα αιμοδοσίας Parimatch Tech

21 September 2021, 15:55

images

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και αυτή τη φορά η ημέρα αιμοδοσίας της Parimatch Tech, την οποία διοργάνωσε η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας στα κεντρικά της γραφεία. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από ομάδα της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού στις 13 Σεπτεμβρίου.

Εθελοντές αιμοδότες, προσωπικό της εταιρείας, φίλοι και συνεργάτες στήριξαν αυτή τη δράση και την ευρύτερη κοινωνία και μαζεύτηκαν 7 λίτρα αίμα. Η αιμοδοσία αυτή ήταν η δεύτερη επιτυχημένη αιμοδοσία για τη χρονιά, εφόσον είχε διοργανωθεί επιτυχώς ακόμη μία αιμοδοσία από την Parimatch Tech τον Απρίλιο.

Η ενέργεια αυτή υπάγεται κάτω από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, που στοχεύει σε πρωτοβουλίες που προάγουν την υγεία και την περιβαλλοντική και κοινωνική ευημερία και ενθαρρύνει παράλληλα και το προσωπικό της να συνεισφέρει στην κοινωνία συμμετέχοντας σε αυτές τις δράσεις.

Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί μια πράξη ζωής και αποδεικνύει το ενδιαφέρον που υπάρχει για το συνάνθρωπο μας. Είναι τόσο εύκολο και απλό να σώσεις μια ζωή, αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο σου. Το αίμα μπορεί να προέλθει μόνο από έναν άλλο ανθρώπινο οργανισμό καθώς δεν υπάρχει υποκατάστατο του αίματος. Επιπλέον, η αιμοδοσία δεν ωφελεί μόνο τους δέκτες του αίματος. H αιμοδοσία προσφέρει πολλά ηθικά οφέλη και στον κάθε αιμοδότη. Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να σώσεις τη ζωή κάποιου συνανθρώπου σου, αλλά αυτό ακριβώς κάνεις κάθε φορά που δίνεις αίμα. http://www.aimodosia.gov.cy/

Σχετικά Άρθρα