ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η ΟΠΑΠ Κύπρου προτρέπει… «Take The Athletes Challenge»!

21 Μαΐου 2021, 09:14

images

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες που παρεμβάλλονται στην πορεία μας αποτελούν κίνδυνο ανατροπών ή μήπως μια ευκαιρία να αναμετρηθούμε μαζί τους και να συνεχίσουμε ακόμη δυνατοί; Την πιο πειστική απάντηση δίνουν οι αθλητές της Ολυμπιακής μας ομάδας μέσα από τη σειρά τηλεοπτικών σποτ της ΟΠΑΠ Κύπρου «Take The Athletes Challenge» που άρχισε να προβάλλεται από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πρόκειται για μια προσεγμένη και ευχάριστη παραγωγή η οποία παρουσιάζει τους αθλητές μας σε ώρα δράσης και προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο ενώ μεταφέρει και τα δυνατά μηνύματα τους από τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και νίκησαν οι ίδιοι. Οι συνθήκες προπόνησης, η αγωνία για τον αγώνα, η σωματική και ψυχολογική εξουθένωση, οι τραυματισμοί, οι ανατροπές, η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις αν θα προτάξεις το δικό σου καλό ή το καλό της ομάδας και της χώρας… Όλα αυτά, οι πρωταθλητές μας τα βίωσαν και τα βιώνουν…Και κάνουν την εξομολόγησή τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο αλλά και με κοινό παρονομαστή την αισιοδοξία, την πίστη και την αφοσίωση στο στόχο μα προπαντός την αγάπη για αυτό που κάνουν τιμώντας την Κύπρο!

Με την ίδια αγάπη και η πρόκληση που οι πρωταθλητές μας παρεμβάλλουν στους συναθλητές τους! «Αν τολμάς, έλα να δοκιμάσεις τις αντοχές σου στο δικό μου άθλημα»! Ποιος ή ποια απευθύνει την πρόκληση; Ποιος ή ποια ανταποκρίνεται και πώς; Οι απαντήσεις και πάλι μέσα από τη σειρά τηλεοπτικών σποτ της ΟΠΑΠ Κύπρου «Take The Athletes Challenge» που άρχισε ήδη να προβάλλεται από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΟΠΑΠ Κύπρου. Σειρά που αναδεικνύει ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι αθλητές μας, έστω και από διαφορετικό άθλημα ή αγώνισμα ο καθένας, στηρίζουν ο ένας τον άλλο! Είναι μια δυνατή ομάδα, είναι μια ωραία οικογένεια! Η οικογένεια της ΟΠΑΠ Κύπρου, όπως οι ίδιοι οι πρωταθλητές πολλές φορές έχουν εκφραστεί!

Στο πρώτο video, ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλόος μας Παύλος Κοντίδης μοιράζεται μαζί μας τις δικές του προκλήσεις στην πάλη με τα κύματα και προκαλεί την πρωταθλήτρια της σκοποβολής Άντρη Ελευθερίου να αφήσει το όπλο και να πάρει τα σκάφος και τα πανιά! Θα ακολουθήσουν η Άντρη Ελευθερίου με την αθλήτρια ιστιοπλοΐας Μαριλένα Μακρή, και έπειτα ο Aπόστολος Παρέλης, πρωταθλητής δισκοβολίας, με τον Δημήτρη Κωνσταντίνου, πρωταθλητή σκοποβολής.

 Η συνέχεια επί της οθόνης του υπολογιστή ή του κινητού σας!

Σχετικά Άρθρα