ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η KPMG Κύπρου παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Ινστιτούτο Έρευνας Καρκίνου Κύπρου

21 Μαΐου 2021, 09:44

images

Αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της KPMG ανά το παγκόσμιο αποτελεί το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), που συνδυάζει την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Η KPMG Κύπρου στοχεύει στην υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων με ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων στηρίζοντας και προωθώντας συνέργειες μεταξύ πανεπιστημίων, ερευνητικών κέντρων και άλλων σχετικών φορέων.

Στο πλαίσιο ΕΚΕ, η KPMG Κύπρου συμφώνησε να προσφέρει αφιλοκερδώς (pro-bono) συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Ινστιτούτο Έρευνας Καρκίνου Κύπρου (CCRI). Με βάση τους όρους της συνεργασίας, οι προσφερόμενες υπηρεσίες θα σχετίζονται με τον γενικότερο σχεδιασμό των επιχειρησιακών διαδικασιών του Ινστιτούτου. Συγκεκριμένα, οι προσφερόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, Πληροφορικής και θέματα Κυβερνοασφάλειας, τη δημιουργία πλαισίου προστασίας δεδομένων (GDPR), τη δημιουργία συστήματος διαχείρισης υγείας και ασφάλειας και διασφάλισης της ποιότητας, την καταγραφή και βελτιστοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών, καθώς και υποστήριξη σχετικά με την εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρισης πόρων (ERP).

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, o Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ανέφερε: «Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου εκτίμηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην KPMG τόσο για την προσφορά τους όσο και για τη στήριξή τους στο Ινστιτούτο Έρευνας Καρκίνου Κύπρου. Τέτοιες συμμαχίες με εταιρείες υψηλού επιπέδου δημιουργούν το περιβάλλον, τις συνέργειες και πολύ περισσότερο εκείνο τον επιστημονικό βιότοπο που θα μας οδηγήσει στην αριστεία και βέβαια στην προσφορά μας στην κοινωνία. Η προσφορά της KPMG ας αποτελέσει παράδειγμα για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας».

Από πλευράς KPMG Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Χρίστος Βασιλείου, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινά αυτή τη συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας Καρκίνου Κύπρου, και που προσφέρουμε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες προς ενίσχυση το έργου του Ινστιτούτου. Η KPMG Κύπρου θα συνεχίσει να λειτουργεί ως αρωγός στις προσπάθειες για καινοτόμες προσεγγίσεις, κοινωνική συνοχή, ανάπτυξη του επιχειρείν και ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ των επιχειρήσεων και της ερευνητικής κοινότητας».

Σχετικά Άρθρα