ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Γίνε νέος πελάτης της Τράπεζας Κύπρου μέσω του BoC Mobile App

17 September 2021, 10:03

images

Το Mobile Banking app της Τράπεζας Κύπρου, σου προσφέρει τη δυνατότητα να γίνεις νέος πελάτης της από το κινητό σου, χωρίς να χρειαστεί η φυσική παρουσία σου σε κάποιο από τα καταστήματά της. 

Τη δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού νέου ιδιώτη πελάτη, χωρίς φυσική παρουσία σε κατάστημά της, παρέχει η Τράπεζα Κύπρου μέσω του BoC Mobile Banking app, μέσα από μία γρήγορη, εύκολη και ασφαλή διαδικασία.

Με τη δημιουργία του online ανοίγματος λογαριασμού νέου ιδιώτη πελάτη, προσφέρονται τα πιο κάτω:

  • Άνοιγμα νέου πελάτη στα συστήματα της Τράπεζας
  • Άνοιγμα λογαριασμού e-Instant
  • Άνοιγμα κάρτας Mastercard Classic Debit συνδεδεμένη με τον e-Instant
  • Άνοιγμα 1bank συνδρομής και καθορισμός κωδικού πρόσβασης από τον ίδιο τον πελάτη (ως υφιστάμενη διαδικασία) για χρήση του Internet & Mobile Banking και της υπηρεσίας QuickPay.

Η απόκτηση λογαριασμού μέσω του Mobile app, εντάσσεται το πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Τράπεζας και δίνει την ευκαιρία ανοίγματος και ενεργοποίησης λογαριασμού, αλλά και εξυπηρέτησης του νέου ιδιώτη πελάτη, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα το επιθυμήσει, χωρίς να περιορίζεται στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος.

Η νέα δυνατότητα για άνοιγμα λογαριασμού που προσφέρεται μέσω του Mobile app της Τράπεζας Κύπρου, ισχύει για άτομα άνω των 18 ετών.

Σχετικά Άρθρα