ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Εβδομάδα Πυρασφάλειας | Δημοσιογραφική Διάσκεψη

23 Απριλίου 2024, 12:51

images

«Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη ! »

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου για 23η συνεχόμενη χρονιά συνδιοργανώνουν την Εβδομάδα Πυρασφάλειας. Στόχος της είναι η ενημέρωση της κοινωνίας και η ανάπτυξη συνείδησης πρόληψης, αναφορικά με την πυρασφάλεια και την προστασία της περιουσίας, του περιβάλλοντος και πάνω απ’ όλα, της ζωής.

Με κεντρικό μήνυμα «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη» η Εβδομάδα Πυρασφάλειας διοργανώνεται από τις 22 έως τις 28 Απριλίου 2024, υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Εφαλτήριο της Εβδομάδας Πυρασφάλειας ήταν η δημοσιογραφική διάσκεψη που διοργανώθηκε στις 22 Απριλίου, στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS. Σε αυτή απηύθυναν χαιρετισμούς ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριος Χαρτσιώτης, ο Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου κ. Νίκος Λογγίνος, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.

Κορύφωση των δράσεων της Εκστρατείας Πυρασφάλειας, θα αποτελέσει η Εκδήλωση για το κοινό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Απριλίου, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στο NICOSIA MALL. Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά σύγχρονα πυροσβεστικά οχήματα και εξοπλισμό και να ενημερωθούν από ειδικούς για τα θέματα πρόληψης και κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Παράλληλα, τα παιδιά θα απολαύσουν ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες γι’ αυτά, όπως photo booth και ξυλοπόδαρο. Την όλη εκδήλωση θα υποστηρίζει live link. Στελέχη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα διανέμουν στο κοινό συμβολικά δώρα και ενημερωτικό υλικό για την πυρασφάλεια.

Σχετικά Άρθρα