ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Δύο νέα καταστήματα Public στην Κύπρο

09 Ιουλίου 2021, 10:57

images

Δύο νέα καταστήματα που θα περιλαμβάνουν και λευκές συσκευές ετοιμάζουν τα Public στην Κύπρο. Τα πιο πάνω αποκάλυψε κατά την εκδήλωση ανοίγματος του νέου καταστήματος των  Public στο Golden Hall στην Αθήνα, ο CEO της εταιρείας Ρόμπυ Μπουρλάς.  Δημιουργώντας νέα δεδομένα στην αγορά της Κύπρου, το πλάνο των Public προβλέπει το άνοιγμα του νέου καταστήματος στο Metropolis Mall με βάση την συμφωνία που υπέγραψε με τη διοίκηση του εμπορικού κέντρου της Λάρνακας.

Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε ο κ. Μπουρλάς δημιουργείται το νέο κατάστημα Public στη Λεμεσό.  Τα δύο καταστήματα φέρνουν ένα εξαιρετικά καινοτόμο concept που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο, υπέρ των καταναλωτών. Οι δύο νέοι χώροι αποτελούν ορόσημο για το δίκτυο της εταιρείας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο κ. Μπουρλάς, τόσο αυτό το κατάστημα όσο και τα άλλα καταστήματα θα είναι μοναδικά, καθώς, πέρα από τα χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού θα προσφέρουν στους ανανεωμένους τους χώρους και λευκές ηλεκτρικές συσκευές στην αδιαμφισβήτητη ποικιλία και ποιότητα Public. Η έμφαση θα δοθεί στις οικιακές συσκευές, αποκλειστικές μάρκες, επέκταση εγγύησης, συμπληρωματική ασφάλεια καθώς και το καλύτερο service.

Όπως ενημερωθήκαμε τα καταστήματα θα περιλαμβάνουν μια σειρά από χωροταξικές και τεχνολογικές καινοτομίες και εκπλήξεις που αναβαθμίζουν την εμπειρία του πελάτη φτάνοντας πιο κοντά στις ξεχωριστές ανάγκες και προσδοκίες του. Στις «ναυαρχίδες» αυτές των Public οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε καταστήματα χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και να δουν, να δοκιμάσουν αλλά και να αγοράσουν χιλιάδες προϊόντα από μια τεράστια γκάμα επιλογών.

Στο ίδιο πλαίσιο, τα Public ενισχύουν την ενιαία, πολυκαναλική, αγοραστική εμπειρία που περιλαμβάνει όλο το ταξίδι του καταναλωτή στο διαδικτυακό και στα φυσικά καταστήματα.

Με την κίνηση αυτή τα Public για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην αγορά της Κύπρου καθώς επενδύουν σταθερά σε σημεία πώλησης. Και ταυτόχρονα φέρνουν καινοτομίες σε ολόκληρο το retail, καθώς τα -βραβευμένα για την αισθητική και το σχεδιασμό τους- καταστήματα Public αποτελούν σημείο αναφοράς για το σύνολο των καταναλωτών.

Με καταστήματα σε κάθε πόλη, σε προνομιακές τοποθεσίες, εύκολη πρόσβαση από οπουδήποτε, άνεση και προσιτότητα για όλες και όλους, τεράστιο εύρος ποιοτικών προϊόντων μετατρέπονται στο απόλυτο one stop shop για κάθε αγοραστική ανάγκη σε μια προσωπική εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα