ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Διάλεξη για τον Εργασιακό Εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος

23 Απριλίου 2024, 15:14

images

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Έρευνας και Ψυχολογικών Υπηρεσιών (Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ.) του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος διοργανώνει μία ουσιαστική διάλεξη με θέμα τον «Εργασιακό Εκφοβισμό και τις Στρατηγικές Ευαισθητοποίησης και Δράσης». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 25 Απριλίου, από τις 19:00 έως τις 20:00, διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/skepsy2024 και ομιλήτριες θα είναι οι εκπαιδευόμενες Συμβουλευτικές Ψυχολόγοι του Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφος Μιχαέλα Ζαμανή και Ρόδω Χιωτάκη.

Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία

Η εκδήλωση συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία, επικεντρώνοντας στο φαινόμενο του εργασιακού εκφοβισμού, γνωστό ως Mobbing. Ο εργασιακός εκφοβισμός αποτελεί ένα πολύπλευρο ζήτημα δημόσιας υγείας που έχει επιβλαβείς επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία των εργαζομένων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε ποιους απευθύνεται η διάλεξη

Η διάλεξη απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, εργοδότες, εργαζόμενους και το ευρύ κοινό, προσκαλώντας τους να ενημερωθούν και να ενδυναμωθούν με σκοπό την αναγνώριση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση του εργασιακού εκφοβισμού. Θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων στρατηγικές ευαισθητοποίησης και δράσης, με την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων στον τομέα της ψυχολογίας και της υγείας στην εργασία.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος καλεί όλους να παρακολουθήσουν τη διάλεξη που αποσκοπεί στη δημιουργία ενός ασφαλούς κα εργασιακού περιβάλλοντος.

Ενημερωθείτε, ενδυναμωθείτε και δράστε!

Σχετικά Άρθρα